İlkelerimizle varız: İşletmeyi devraldığımız büyüklerimizden öğrendiğimiz; "Ailene yediremeyeceğin ürünleri bakasına da satma!" prensibine sıkı sıkıya bağlıyız. Bu nedenle her zaman en kaliteli ve en güvenli ürünleri sunar, lezzet ile sağlık arasında mkemmel denge kurarız.
Doğal olandan yanayız: Ürünlerimizde kıvam ve aroma artırıcı, yumuşatıcı, ekerlenmeyi önleyici vb. katk maddelerini asla kullanmayz. Renklendiricilerimiz suni veya hayvansal esaslı değil, tamamen bitkiseldir. En iyi lezzetin sırrının zaten doğada var olduuna inanırız.
Kalite Yolculuğu Hammaddeden başlar: Ürünlerimizde kullandığımız hammaddeleri mevsiminde ve yerinden titizlikle seçer, tüm kalite kontrol işlemlerini gerçekleştirerek satın alırız. Hammadde aşamasından itibaren gıda güvenliğini n planda tutarak nihai ürüne kadar her proseste maksimum kaliteye ulaşırız. Böylece tabiatın bereket ve lezzetini vitrinlerimize taşıyarak müşteri memnuniyeti sağlarız.
Hazır ve katklı ürünlere geçit yok: Ürnlerimizde kullandığımız jle, krema, sos gibi kritik öneme sahip malzemeleri Orkide bünyesinde özenle imal ederiz. Hazır krem şanti, süt tozu, sos vb. malzemeler Orkide'ye giremez. Bu sayede her ürünümüzde doğallığ ve gerçek lezzeti yakalarız.
Geleneksel lezzetler, modern yntemler: Butik ürünleri geleneksel yöntemlerden taviz vermeden modern ve hijyenik koşullarda imal ederiz. Hedefimiz fabrikasyon yöntemler kullanarak fazla üretmek ve satmak yerine, birok üründe butik imalat tarzında en üst kaliteyi yakalamaktr. Böylece geleneksel mutfağmızı yaşatır, yüzyılların damıttığı lezzetleri zirveye çıkararak geleceğe taşırız.
Eğitimin önemine inanırız: Sürekli gelişmek ve en iyiye ulaşmak için eğitimin öneminin farkndayız. Gaziantep'te profesyonel pasta ve yemek eğitimi alan ilk işletmeyiz. Geçmişte makaron yapmayı Fransa'dan gelen ustadan öğrenirken, günümüzde Türk mutfağını yurt dışında verdiğimiz eğitimlerle tanıtıyoruz.
Takım çalışmasını severiz: İşine sıkı sıkıya bağl, mesleğine aşık, profesyonel ekibimizle takım çalışmasnı üst seviyede hayata geçiririz. Bizi biz yapan detaylara ok dikkat eder, kendi oluturduğumuz standartlarımıza bağlı kalırız. Sürekli iyileştirme ve yenilikçiliği esas alarak hizmet kalitesini sürekli artıran ve öğrenen bir organizasyonu yaşatırız.